Rechtsgebieden:

Algemeen Civiel

Arbeidsrecht

Burgelijk procesrecht

Huurrecht

Intellectueel

eigendomsrecht

Faillissementsrecht

Ondernemingsrecht

Mr. E. (Erik) Doornbos

In het jaar 2004 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens de studie werd ik door diverse bijbanen gegrepen
door het vak van advocaat. Dat is er de reden van dat ik in datzelfde jaar ben begonnen als advocaat bij een groot Advocatenkantoor in het oosten van het land. Na vervolgens een aantal jaren werkzaam te zijn geweest bij een middelgroot advocatenkantoor in het midden van het land, ben ik in april 2011 begonnen bij Seegers & Lebouille. Ik richt mij bij Seegers & Lebouille, net als ik heb gedaan bij de andere kantoren waar ik heb gewerkt, op de volgende rechtsgebieden:

– Faillissementsrecht
– Arbeidsrecht
– Contractenrecht en verbintenissenrecht / Burgerlijk Procesrecht
– Ondernemingsrecht

In 2011 heb ik de Grotius Specialisatieopleiding Faillissementsrecht, vereist voor het lidmaatschap van de Vereniging voor Insolventie Advocaten (Insolad) met goed gevolg gevolgd.

Naast mijn werkzaamheden houd ik mij met name bezig met mijn grootste hobby en passie: de triatlonsport. Het trainen voor en het deelnemen aan triatlons zorgt voor een goede uitlaatklep en de nodige ontspanningsmomenten. Bovendien komt het doorzettingsvermogen wat nodig is om deze sport met succes te beoefenen goed van pas in mijn dagelijkse werk: Opgeven is voor mij, niet alleen bij triatlons maar ook in mijn werk, geen optie!

 

Direct contact opnemen met Mr. E. (Erik) Doornbos: 

e.doornbos@seegers-lebouille.nl