RECHTSGEBIEDEN:

Erfrecht

Jeugdrecht

Mediation

Personen

Familierecht

Mr D.H. (Danusia) Bialkowski

Senior advocaat en mediator en docent familie- en erfrecht
Mijn werkwijze kenmerkt zich door zorg voor de relatie en grondigheid ten aanzien van de inhoud.

Advocaat
Zorg voor de relatie betekent dat overleg en mediation mijn voorkeur heeft. Pas als overleg niet tot een bevredigend resultaat leidt zal ik in een procedure streven naar het beste resultaat.

Als belangen van kinderen een rol spelen dan betekent zorg voor de relatie dat de belangen van kinderen uitgangspunt zijn en blijven. Ex-partners zijn en blijven gezamenlijk ouders en zullen een andere invulling moeten gaan geven aan het ouderschap. Met name dan zal ik inzetten op overleg met als doel om een goed ouderschapsplan neer te zetten waar ouders verder mee kunnen.

Mediator
Naast advocaat ben ik mediator en begeleid ik ouders bij het maken van afspraken over de zorg voor de kinderen en het opstellen van een ouderschapsplan of wijziging daarvan en ex partners bij het maken van (financiële) afspraken over de gevolgen van hun scheiding.

Complexe zaken zoals een scheiding die dreigt te escaleren, een vechtscheiding met een commitment het anders te zullen gaan doen maar ook een dga en holdingstructuren, buitenlandse aspecten en samengestelde gezinnen komen veelvuldig langs. Juist dan is mediaton in ieders belang. In mediation kan worden gezocht naar creatieve(re) oplossingen omdat het recht niet op alles een passend antwoord heeft.

Docent
Naast advocaat ben ik docent familierecht aan de Universiteit van Amsterdam en de Hoge school van Amsterdam wat maakt dat ik altijd op de hoogte ben van de recente en toekomstige ontwikkelingen binnen het recht en deze kennis kan inzetten als advocaat en mediator en u kan adviseren ten aanzien van uw rechtspositie of het zoeken naar oplossingen.

Contact
Als u om welke reden dan ook een advocaat of mediator wil inschakelen dan kan u contact opnemen voor een oriënterend startgesprek. Ik verwelkom u dan graag op ons kantoor in Amsterdam of in Badhoevedorp.

Direct contact opnemen met Mr. D.H. (Danusia) Bialkowski

d.bialkowski@seegers-lebouille.nl