Rechtsgebieden:

Erfrecht

Personen- en familierecht

Jeugdrecht

Mediation

Mr. D.H. (Danusia) Bialkowski

Ik werk ruim 10 jaar met veel plezier als familierecht advocaat. Naast advocaat ben ik mediator en begeleid ik ouders bij het maken van afspraken over de zorg voor de kinderen en het opstellen van een ouderschapsplan of wijziging daarvan en ex partners bij het maken van (financiële) afspraken over de gevolgen van hun scheiding.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door zorg voor de relatie en grondigheid ten aanzien van de inhoud.

Zorg voor de relatie betekent dat overleg en mediation mijn voorkeur heeft. Pas als overleg niet tot een bevredigend resultaat leidt zal ik in een procedure streven naar het best mogelijke resultaat voor zowel de kinderen als mijn cliënt.

Als belangen van kinderen een rol spelen dan betekent zorg voor de relatie dat de belangen van kinderen uitgangspunt zijn en blijven en ex-partners als ouders afzonderlijk van elkaar maar wel op enigerlei wijze samen vorm moeten blijven geven aan de opvoeding van hun kinderen. Met name dan zal ik inzetten op overleg met als doel om een goed ouderschapsplan neer te zetten waar ouders verder mee kunnen.

Naast advocaat ben ik docent familierecht aan de Universiteit van Amsterdam wat maakt dat ik altijd op de hoogte ben van de recente en toekomstige ontwikkelingen binnen het recht en deze kennis kan inzetten als advocaat  en mediator en u kan adviseren ten aanzien van uw rechtspositie.

Als u vragen heeft of als u  twijfelt of u wel of niet de stap naar een advocaat moet zetten dan kunt u contact met mij opnemen voor een orienterend gesprek. Als u om welke reden dan ook een advocaat of mediator wilt inschakelen dan kunt u uiteraard ook contact opnemen voor een orienterend startgesprek. Ik verwelkom u dan graag op ons kantoor in Amsterdam of in Badhoevedorp.

Direct contact opnemen met Mr. D.H. (Danusia) Bialkowski

d.bialkowski@seegers-lebouille.nl