Skip to content

Mr A. (Annet) Koopsen

Rechtsgebieden

Slachtofferrecht
Vreemdelingenrecht

Over Mr A. (Annet) Koopsen

Annet Koopsen heeft na haar studie psychologie (kandidaats) Nederlands recht gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Na haar studie is zij werkzaam geweest bij de Stichting Rechtsbijstand Asiel en het Bureau voor Rechtshulp te Amsterdam. Sinds 2004 is zij advocaat.

Zij staat al jaren slachtoffers van mensenhandel bij zowel in de strafrechtelijke als in de verblijfsrechtelijke procedure. Tevens is zij verbonden aan het Amsterdams Coördinatiepunt Mensenhandel ( ACM) en het Prostitutie- en Gezondheidscentrum ( P&G 292) te Amsterdam.

Zij geeft over dit onderwerp les in zowel binnen- als buitenland.

Ook staat zij zedenslachtoffers en slachtoffers van huiselijk geweld bij.

Annet Koopsen is tevens gespecialiseerd in het reguliere vreemdelingenrecht. Zij doet o.a. procedures over voortgezet verblijf na verbreking van huwelijk en relatie, met name ook in geval van huiselijk geweld en eergerelateerd geweld.

Mr A. ( Annet) Koopsen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Slachtofferrecht
  • Vreemdelingenrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Direct contact opnemen met Mr A. (Annet) Koopsen