Skip to content

Vestiging Badhoevedorp

Nieuwe vestiging in Badhoevedorp (gemeente Haarlemmermeer)

 

Advocatenkantoor Seegers & Lebouille opent per 1 november 2013 een nieuwe vestiging van haar advocatenkantoor in Badhoevedorp. Vanuit het gloednieuwe en zeer goed bereikbare Atrium Businesscenter gelegen aan de Sloterweg 303 in Badhoevedorp (per auto te bereiken binnen enkele minuten vanaf zowel de A4, de A10, de A9 en de A5 en op tien minuten afstand van Schiphol) zullen onze advocaten hun diensten aanbieden aan de inwoners en ondernemers van Badhoevedorp, Lijnden, Amsterdam Nieuw-West, Amstelveen, Hoofddorp, Schiphol, Haarlem en de andere gemeenten en dorpen rondom de Haarlemmermeer. Door middel van de opening zijn wij in een klap het grootste advocatenkantoor van Badhoevedorp en omstreken. Wij zijn er van overtuigd dat wij hiermee tegemoet komen aan de vraag naar eerlijke rechtshulp en juridisch advies in Badhoevedorp en omstreken.

 

Aarzelt u niet om een vrijblijvende afspraak te maken met een van onze advocaten indien u een juridisch probleem heeft. Wij hebben altijd een advocaat die u kan bijstaan tegen dezelfde scherpe en redelijke tarieven zoals wij die al sinds jaar en dag vanuit onze vestiging in Amsterdam rekenen.

Tot slot wijzen wij u nog op het spreekuur dat iedere laatste donderdag van de maand tussen 19.00 uur en 20.00 uur gehouden zal worden in het Atrium te Badhoevedorp. U kunt dan niet alleen met een van onze advocaten spreken, maar wordt tevens in de gelegenheid gesteld van gedachten te wisselen met de andere dienstverleners in het Atrium.

 

Tot ziens in Badhoevedorp.

 

Advocatenkantoor Seegers & Lebouille

Vestiging Badhoevedorp

Atrium Businesscenter

Sloterweg 303

1171 VC Badhoevedorp (gemeente Haarlemmermeer)

Tel: 020 7401140